top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPascal van Assendelft

De GOfit ervaring van Melanie

Melanie is een GOfitter van het eerste uur en een goed voorbeeld van hoe het samenwerken op het gebied van body, mind en voeding veel effectiever is dan reguliere afval- en beweegprogramma’s.

Melanie: ‘Voordat ik begon met GOfit had ik al diverse pogingen gedaan om meer te bewegen en af te vallen. Soms lukte het mij, soms ook niet. Maar nooit met een blijvend resultaat. Dat is nu gelukkig wel anders!’

Zij liep bij fysizo in verband met een blessure toen ze de folder van GOfit zag hangen. "Ik was meteen geïnteresseerd en Geertje van fysizo heeft me er meer over verteld. Wat mij meteen aansprak is dat het 3 in 1 is. Ik heb mij samen met mijn moeder opgegeven voor de eerste workshop."

Melanie begon in juni met afvallen en in juli is zij gestart met het GOfit traject.


Melanie:’ Wat mij tot nu toe in dit traject heeft geholpen is de ondersteuning en de aandacht. Naast de coachingsessies krijg ik ook regelmatig appjes en mails, waardoor het ‘ levend’ blijft.

Het mooie wat wij als team zien, dat Melanie echt een proces doorgaat. Een geleidelijke transformatie. Hierdoor verwachten wij, dat het lange termijn effect voor haar duurzaam is. Iedere stap die zij heeft gezet en gaat zetten gaat haar veel gezondheidswinst leveren.

Ik ben nu al 17 kilo kwijt en heb dus nog dik 3 maanden te gaan. Ik heb er vertrouwen in dat ik het daarna verder zelf kan. Het is nu echt anders dan al die eerdere pogingen; ik wil het nu echt anders zien.

Wat doe je nu echt anders?

Ik wandel nu meer, probeer elke dag voldoende stappen te zetten. Ook eet ik nu meer volkoren producten, ik let op mijn calorieën en ik snoep niet meer of nauwelijks. En ik heb meer energie; erg fijn!

Wat ik tegen de mensen wil zeggen die overwegen het GOfit traject in te gaan is:

Het kan in ieder geval geen kwaad om het te proberen, toch? Het ligt er een beetje aan hoe je verzekerd bent, maar de sessies met Geertje en Pascal worden deels of helemaal vergoed door de verzekering.

Wij als team zijn heel trots op Melanie en zij gaat in 2021 gewoon door met bewegen en gezonde voeding.

 

Wil jij ook 2021 het roer omgooien en blijvend fitter en gezonder worden?

Wij hebben het GOfit programma voor je op een rijtje gezet.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page